Beroemdheid

3 Mar 2018 Door Frederieke Clownerie

Knipsel beroemdheid

Met hart en ziel

Wat heb ik afgelopen weken meegemaakt? Eigenlijk heel veel. Af en toe was het wel wat veel maar dat hoort er bij. Want ik ben aan het werk. En ik wil werken. Werken voor iets wat ik fijn vind. Ze zeggen weleens van hard werken is nog nooit iemand dood gegaan. Ik vind dat een vreemde uitspraak. Hard werken is fijn, ja! Mits je het maar met hart en ziel kunt doen. Zo niet, dan krijg je stress. En vul de rest zelf dan maar in.

NPO Radio 2

Ik ben uit mijn comfort zone getreden. Weet je wel, zo’n denkbeeldige cirkel, waarin je je veilig voelt en daar dan daar buiten treden. Ik heb bijvoorbeeld met nog 2 andere onderneemsters een lezing gegeven in Zierikzee. Naar aanleiding daarvan zijn wij op de radio geweest, en out of the blue een interview gegeven. Als ik dit interview terugluister, heb ik echt aardig mijn moment gepakt het lijkt wel of ik er op voorbereid was, maar nee. Gewoon gedaan dus. En een lezing geven waarvan je denkt dat er niet zoveel mensen zullen komen en dat we dan uiteindelijk toch volle bak hebben! Da’s best leuk. Dat is iets om trots op te zijn. Je krijgt dan een hele stroom energie! Je voelt je heel even een beroemdheid!

Interview terugluisteren? Klik dan op onderstaande link.

https://www.facebook.com/www.frederiekeclownerie.nl/?hc_ref=ARSWaMrcqgOPXO4-rSk1yla2hTOQbmhPFSIZWJ5dg2XGjuHx8WoSirBqOCEp08aYs3o&fref=nf

Nieuwe ideeën

Kort daarna bespreek je dat het weleens leuk zou kunnen zijn om workshops te gaan geven. Met bv 3 onderdelen van 50 minuten, een hapje en een drankje op een fijne plek. Dat zijn de dingen die ik wil gaan doen, ook dat is buiten mijn comfortzone treden. We zijn nu aan het uitzoeken, ondervinden of hier animo voor is.

Om over na te denken:

Wist je dat een essentieel onderdeel van creativiteit, ook durven falen is?
Enne heb jij vandaag al iets gedaan wat je eng vindt?
En nog eentje om over na te denken: de mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest!

Heb je vragen of wil je iets weten over Frederieke Clownerie? Laat het mij weten!

Vind je het leuk om op mijn blog te reageren? Wil je mij als contactclown uitnodigen? Of heb je mij iets te vertellen of te melden? Ik hoor het graag.

Wil je maandelijks mijn blog ontvangen?

Vermeld dan je naam en je email adres onderaan mijn blog.

De maand mei is een drukke maand vol met activiteiten. Houd mijn FaceBook pagina in de gaten voor de up-dates! 

Lieve groet,

Frederieke

Wil je mijn nieuws en blog ontvangen?
Vul dan je naam en emailadres in

© Copyright 2019 Frederieke Clownerie