HET IS GEDAAN MET DE SMOESJES

4 Mar 2019 Door Frederieke Clownerie

Knipsel het is gedaan met de smoesjes

Smoesjes

Hey hoi! Dat is wel lang geleden he dat ik mijn blog schreef. Dit ligt niet aan jullie hoor. Nee zeg stel je voor! Ik ben altijd heel erg goed in smoesjes! Afgelopen week werd ik even ernstig met mijzelf geconfronteerd! Mijn telefoon ging. Mijn display vermeldde een nummer dat ik niet kende.

Spiegel
‘Goedemorgen, u spreekt met Frederieke’. Uiterst nieuwsgierig wie er aan de andere kant van de lijn te horen zou zijn. Het was een hele aardige mevrouw uit de provincie Drenthe! Zij vroeg mij of ik ook wel eens nieuwsbrieven schreef. Aaaaaaah ! Dáár had ze me! Want hoewel ik nieuwsbrieven en blogs schrijf, moest ik haar ook eerlijk vermelden dat het alweer erg lang geleden was dat ik dit gedaan had. De bekende spiegel werd mij even voorgehouden.

Oók clown
Deze aardige dame vertelde mij dat zij niets had met digitalisering, sterker nog zij werd er erg verdrietig van. ‘Alles gaat zo snel, ik kan dat niet bijhouden!’ vertelde ze me. Ik kon wel begrijpen wij zij bedoelde. Ik ben ook van de generatie van pen en papier en brieven schrijven. De dame vertelde mij dat ze ook clown geweest was en ze zou het zo leuk vinden om mijn blogs te lezen. Dus zat er maar één ding op namelijk mijn blogs uitprinten en aan haar opsturen! Of ze dat een goed idee vond? ‘Ja natuurlijk!’ klonk het opgetogen aan de andere kant van de lijn.

Zoet
Inmiddels heb ik mijn blogs uitgeprint. Daar ben ik best nog wel even zoet mee geweest. Maar wat is het leuk om mijn blogs ‘gewoon’ op papier te hebben en te lezen. En wat ik ‘gewoon’ niet snap is waarom het zo lang geduurd heeft voordat ik weer wat ging schrijven!
Dank u wel lieve collega clown dat u mij even met mijn (clowns)neus op de feiten drukte!

PS
Dit is weer een nieuw en persoonlijk blog van Frederieke Clownerie.
Wil je iets weten over Frederieke Clownerie?
Vind je het leuk om op mijn blog te reageren?
Wil je mij als contactclown uitnodigen?
Of heb je mij iets te vertellen of te melden?

Ik hoor het graag.

En….
Als je soms dacht dat dit voorlopig alles is wat ik je te vertellen heb, dan heb je het mis. Je moest eens weten wat ik allemaal aan het doen ben. Bijvoorbeeld over ‘Horen, Zien en Proeven en hoe dit toch wel serieuze vormen aan gaat nemen. Over de ‘Zomerevenementen’ en naar welke festivals en andere bezigheden ik ga met nog 3 andere ondernemers! Over de bijzondere afspraken die ik heb mbt de rouwclown…
Over mijn steeds groter wordende netwerk!

Oh ja!
Vind je het leuk om mijn blogs te ontvangen? Vul dan je naam en je email adres in op mijn website. En wil je graag op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe? Like dan mijn Facebookpagina daar word ik heel blij van!!

Liefs en heel graag tot de volgende keer!

Wil je mijn blogs en nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een e-mailtje naar: info@frederiekeclownerie.nl

Wil je mijn nieuws en blog ontvangen?
Vul dan je naam en emailadres in

© Copyright 2019 Frederieke Clownerie